Revisie

Motor revisie

Wij hanteren altijd dezelfde procedure. Om te beginnen demonteren we een complete motor en reinigen alle componenten die in de motor aanwezig zijn. Er volgt een strenge controle op alle onderdelen. Wij meten de onderdelen en hebben een visuele controle om onze kwaliteit te garanderen.

Tijdens het proces maken we altijd gebruik hoge kwaliteit, A-merk onderdelen en materialen. De motor wordt geleverd met alle nodig onderdelen gemonteerd. Nu is de motor klaar om door een monteur in de desbetreffende auto te bouwen.

Mocht u vragen hebben of wellicht zoekt u een motor of cilinderkop; twijfel niet en vul het contact formulier in. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Cilinderkop revisie

Ons bedrijf is uitgerust met alle benodigde apparatuur, kennis en ervaring om een volledige cilinderkop revisie uit te voeren. Wij zijn in staat om cilinderkoppen te vlakken, klepzittingen te frezen en kleppen te slijpen. Zowel van auto’s als van landbouw voertuigen en tweewielers.

Wij proberen u altijd snel verder te helpen zodat de cilinderkop spoedig gemonteerd kan worden. Ook kunnen we onderdelen leveren met betrekking tot het monteren van een cilinderkop. Denk aan koppakkingen, koppakking sets, rekbouten, etc.

Mocht u vragen hebben of wellicht zoekt u een motor of cilinderkop; twijfel niet en vul het contact formulier in. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Betrouwbare motoren

Al onze motorblokken worden uitvoerig gecontroleerd door onze monteurs en zijn derhalve voorzien van garantie.

Lage kilometerstand

Onze automotoren hebben een lage kilometerstand, waardoor u er nog jaren van kan genieten!

Inclusief garantie

De door ons zorgvuldig geselecteerde tweedehands motorblokken worden uitsluitend met garantie geleverd.

Altijd een oplossing

Ons uitgebreide netwerk van motorenleveranciers is in staat voor elk merk en type auto de motor te leveren.