GEBRUIKT MOTORBLOK KOPEN?

Wanneer u op zoek bent naar een goede gebruikte motor voor uw auto, dan bent u bij MotorenPlaza aan het juiste adres! Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk van motorenleveranciers opgebouwd, waardoor wij vrijwel élk denkbare motorblok kunnen leveren.

Waarom kiest u voor MotorenPlaza?

  • Al onze motorblokken worden uitvoerig gecontroleerd en zijn voorzien van garantie.
  • Onze automotoren hebben een lage kilometerstand, waardoor u er nog jaren van kan genieten.
  • Middels ons uitgebreide netwerk aan leveranciers vinden wij áltijd een passende oplossing.

De gebruikte motorblokken worden door onze monteurs uitvoerig gecontroleerd, geïnspecteerd en gereinigd. Dankzij onze kennis en ervaring voorzien wij u van perfecte service. Waar wacht u nog op?

Uw naam

Uw e-mail

Uw aanvraag

WIE WE ZIJN

MotorenPlaza is dé specialist in goede tweedehandse automotoren voor alle automerken. Met het grootste aanbod van Nederland kunnen wij u altijd helpen!

LEES MEER

WAT WE DOEN

MotorenPlaza heeft voor élk gangbaar merk en type een geschikt motorblok. Al onze automotoren zijn voorzien van garantie en hebben een lage kilometerstand!

LEES MEER

WAAR WE ZITTEN

MotorenPlaza is gevestigd in Haaksbergen, Nederland. Gezien onze expertise worden onze motorblokken naar meerdere landen over de hele wereld verzonden.

LEES MEER

motorenplaza-beoordeling “Nadat het motorblok van mijn BMW 325d na drie en een halve ton had begeven heb ik MotorenPlaza benadert voor een tweede exemplaar. Binnen enkele dagen hadden zij een geschikt exemplaar gevonden.”
– Laurens van Uum

motorenplaza-beoordeling “Zeer snelle service! Via een advertentie kwam ik bij MotorenPlaza terecht voor een nieuw motorblok voor mijn auto. Binnen twee weken stond er een goed exemplaar klaar. Top.”
– Jan Dijkstra

motorenplaza-beoordeling “TOP geregeld! Ik was al tijden op zoek naar een geschikt motorblok voor mijn Audi A4 uit bouwjaar 2001. MotorenPlaza had er met veel geluk nog een op voorraad.”
– Dhr van Galen

motorenplaza-beoordeling “In één woord geweldig. Het motorblok van de dagelijkse auto van mijn vrouw was kapot. Via MotorenPlaza heb ik uiteindelijk een nieuw blok kunnen regelen. Bedankt!”
– Joël Nahuis

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Offerte aanvragen